A MUNKA VILÁGA

Cegléd és Térsége Vállalkozóinak Szervezete

Hír, program

Sikeres vállalkozásért díjat kapott a FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

2016.12.21. 16:22 Rovat: Főoldal kiemelt
Sikeres vállalkozásért díjat kapott a FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

A FERZOL Lemezmegmunkáló Kft Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kezdeményezésére alapított "Díj a Sikeres Vállalkozásokért" elismerés keretében a hónap kis- és középvállalkozása kategóriában, a szakmai zsűri javaslata alapján a 2016. szeptember díjazottjaként elismerésben részesült.

A sikeres vállalkozásokért díj célja, hogy elismerje, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához. A Díj a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére és szervezésében 2013. augusztusától kezdődően három kategóriában, havonta kerül átadásra: "A hónap beruházója", "A hónap kis- és középvállalkozása", illetve "A hónap induló vállalkozása" címmel.

 

A hónap kis- és középvállalkozása díjazott kiválasztása során azok a vállalkozások részesülnek elismerésben, amelyek foglalkoztatottainak száma nem csökkent, szigorú fizetési morállal bírnak, export- és vagy beszállítói tevékenységet folytatnak, innovációs tevékenységet végeznek, továbbá rugalmas foglalkoztatási formákat, munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű személyeket alkalmaznak. A díj egy elismerés azoknak a gazdasági szereplőknek, amelyek jelentős szerepet vállalnak hazánk gazdaságának előrejutásában, tevékenységük példaértékű más vállalkozások számára, képviselik azt az újító, innovatív szellemet, amely Magyarország erőssége. Alapításával minden hónapban ráirányul a figyelem azokra a gazdasági társaságokra, kis- és középvállalkozásokra, illetve induló, start-up cégekre, amelyek jól példázzák az állam és a magánvállalkozások közös céljainak megvalósításában rejlő lehetőségeket. A sikeres vállalkozások bemutatásával ismerté válhat társadalmi szerepük, olyan kiemelkedő, követésre érdemes gyakorlatok bemutatásával, amelyek mintául szolgálhatnak további eredményes vállalkozások megvalósításához. A díjak odaítélése azt a célt is szolgálja, hogy azok, akik jelentős mértékben hozzájárultak az ország sikeréhez, érezzék és tudják, hogy számíthatnak a Kormány figyelmére, elismerésére és támogatására.

 

Sikeres vállalkozásért díjat kapott a FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter

 

A szakmai zsűri döntése értelmében a hónap kis- és közepes vállalkozása lett a Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. 2016. szeptemberében. A díjat Bíró Zoltán tulajdonos, ügyvezető igazgató vehette át a nemzetgazdasági minisztérium dísztermében.  Bíró Zoltán megköszönve az elismerést a díj átvételét követően a következőket mondta el: "A 25 év kemény munkájában benne van a családom minden akarata és ereje, munkatársaim szakmai kreativitása és tudása, de a rendszerváltozást követő időszaktól jelen van életünkben a fejlesztéseinkhez nélkülözhetetlen, gondoskodó állami támogatás is. Tudom, hogy Magyar családi vállalkozásként felelősséggel tartozunk. Megbízhatóságunk, becsületünk, tisztességünk záloga annak, hogy megfeleljünk ennek a kihívásnak. Szűkebb környezetünkben, a Tápiószőlősön biztos munkahelyeket teremtettünk és megélhetést adunk, az egyik legnagyobb munkaadóként több száz családnak. Alternatívát kínálunk arra, hogy Magyarországon is érdemes vállalkozni és dolgozni."

 

A FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. Tápiószőlősön - mint a közvetlen környezetben lévő egyik legnagyobb adófizető és munkaadó - jelentősen hozzájárulva a település fejlődéséhez, immáron 25 éve végzi tevékenységét a fémfeldolgozás, ezen belül a síklemez megmunkálás területén. A mezőgazdaság, a járműipar, az élelmiszeripar, a hűtéstechnika, a vezérlés technika, IT Banktechnika részére gyártott lemezalkatrészeit ma már a világ számos pontjára, Észak-Amerikától a Távol-Keletig szállítják és építik be multinacionális cégek termékeibe. A FERZOL Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cégként ma már 23 000 négyzetméter gyártó és raktározási kapacitással rendelkezik, és mint a környék legnagyobb munkaadója több mint 400 főt foglalkoztat. A cég büszke arra, hogy a folyamatos fejlődésnek, a csúcstechnológia alkalmazásának és a kiváló Tápiószőlős és környékbeli szakembereknek köszönhetően ma már a világpiacon is kiváló eredményeket tud felmutatni.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kapcsolat

Cím:

2700 Cegléd
Kossuth tér 1.

Telefon:

06-30/274 0461

E-mail: Kattintson ide!

Közvetlen üzenetküldés